ktimaxatzioannidi

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

HOME

Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

Totalpress365

Φόρτωση...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ

Πολιτική του «Κτήματος ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ»είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας με τη χρήση μεθόδων φιλικών στοπεριβάλλον και την εφαρμογή όλων των κατάλληλων μέτρων που εξασφαλίζουν τηνποιότητα και ασφάλεια του τελικού προϊόντοςπροκειμένου αυτό να καλύπτει πλήρως τιςαπαιτήσεις των καταναλωτών. Η οικογένεια μου καλλιεργεί φασόλια απο το 1957 οταν ο παππούς μου ο Ηρακλής, που ηρθε στο 1922 από τον Πόντο στην Παλαιοκώμη, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την καλιέργεια αυτη. Αν ολα πάνε καλά τον Μάρτιο θα αυξήσουμε την καλιέργεια στα 25 ( από τα 16) στρέμματα. Σκοπός μας είναι να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα η προβολή των αγροτικών προϊόντων μας στον επισκέπτη αυτής της σελίδας και να είναι πάντα ενημερωμένος για τα νέα προϊόντα του Κτήματος μας. Υπάρχουν επίσης μια σειρά αλλων προιόντων για τα οποία θα εηνημερουσε τους φιλους προσεχως, οταν και θα ειμαστε απολύτως ετοιμοι.
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
widgeo.net

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟ
O Oscar Wilde κάποτε είπε πως τα πάντα με θεϊκό απόηχο είναι καταδικασμένα στην επιτυχία τους. Μεταξύ έπους, βιβλικών γραφών, αρχαίων ιατρικών κειμένων και σύγχρονης μεταμοντέρνας γαστρονομίας, το τσίπουρο διατρέχει τους αιώνες σαν ένα προϊόν σπάνιο, πολύτιμο, περιζήτητο. Ενα τέτοιο απόσταγμα θα επιχειρήσουμε φέτος να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά. Ο μικρός Αμπελώνας των 3 στρεμμάτων στους λόφους του ορους Παγγαίου, ύστερα από τέσσερα χρόνια θα δώσει φέτο τα σταφύλια του ( μοσχάτο και σουλτανίνα η ποικιλία από 1,5 στρέμμα). Περισσότερα σύντομα.

Ετικέτες

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ (19) ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (16) ΜΕΛΙ (13) ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ (8) ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (7) video box (6) ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ (6) ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ (5) ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (3) ΦΑΣΟΛΙΑ (3) ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ (2)

Τα πιο δημοφιλή αρθρα της εβδομάδας

  • Τα μικρά μυστικά που κάνουν "άγιο" το τσιπουρο
    Τα φετινά κρασιά κοντεύουν να ζυμωθούν και από τα μέσα περίπου του Νοέμβρη οι αποσταγματοποιοί και οι ... νόμιμοι αμπελουργοί - παραγωγοί αν...

Τα πιο δημοφιλή αρθρα του μήνα

  • Τα μικρά μυστικά που κάνουν "άγιο" το τσιπουρο
    Τα φετινά κρασιά κοντεύουν να ζυμωθούν και από τα μέσα περίπου του Νοέμβρη οι αποσταγματοποιοί και οι ... νόμιμοι αμπελουργοί - παραγωγοί αν...
  • Weleda Biodynamic Sea Buckthorn Berry Harvest
  • Για πάντα νέοι: Τα μυστικά των αντιοξειδωτικών
    Τα αντιοξειδωτικά είναι συστατικά των τροφών, που με τη δράση τους, προστατεύουν τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού. Ουσιαστικά αποτελούν...
  • Ρόδι: Ο πολύτιμος κόκκινος χυμός του
    Η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει όσα εμπειρικά είχαν διαπιστώσει οι άνθρωποι από διάφορους πολιτισμούς στην αρχαιότητα. Το ρόδι καταπολεμά ...
  • Παράνομο εμπόριο σπάνιων ζώων για φαγητό
    Μία απίστευτη περίπτωση λαθρεμπορίου εντόπισαν οι αρχές στο αεροδρόμιο Σοκέρνο-Χάτα της Τζακάρτα, όταν ανακάλυψαν περίπου 700 σπάνιες χελ...

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΜΑΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΜΑΣ
Παράγεται απο τον μικρό παραδοσιακό ελαιώνα που διατηρεί το κτήμα στα οροπέδια του Παγγαίου.

ΡΟΝΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ

ΡΟΝΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ

Ταξίδεψε, ψάξε να βρείς τους μύθους. Σκαρφάλωσε στις κορυφές των βουνών να αγκαλιάσεις τους ανέμους. «Λοιπόν, έχω αποφασίσει έτσι και αλλιώς, Θέλω να ξαναδώ βουνά και μετά να βρω κάπου να ξεκουραστώ. Ψάξεμε ειδικά σε ανύποπτες στιγμές». Δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή την σκηνή. Ο Γκάνταλφ στον ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ. Στο μύθο, το παραμύθι και την ιστορία, από τη Μέση Γη ως τη μεσαιωνική Ιαπωνία, οι φύλακες των αξιών χρησιμοποιούσαν "εργαλεία" φτιαγμένα από το καλύτερο ατσάλι του κόσμου, και δε λογάριαζαν εμπόδια, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που οι ίδιοι θεωρούσαν ευγενικούς. Υπάρχει άραγε στην εποχή μας χώρος για Περιπλανώμενους Φύλακες; Και βέβαια υπάρχει! Κάποιες ανάγκες της ανθρώπινης ψυχής δεν αλλάζουν με τις εποχές, ευτυχώς.

ΑΡΘΡΑ

  • * Χρήσιμες πληροφορίες για το ιπποφαές
  • * Μυστικά για το τσιπουρο

Αναγνώστες

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

  • * Για πάντα νέοι
  • * Προτιμούν βιολογικά προιόντα

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ

ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ
Το φρεσκάρισμα της γής, γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο στον αμπελώνα.
Θέμα Φανταστικό Α.Ε.. Εικόνες θέματος από Xaviarnau. Από το Blogger.